Over Raimondi's Trading Company

Raimondi's Trading Company

De allerbeste Pinsa van de wereld naar Nederland halen. Met dat doel is Raimondi’s Trading Company onlangs als agent gestart met de exclusieve verkoop van de Pinsa Romana Nuvola L’Originale. Eigenaren Adriano Raimondi en Frans Hemmelder zijn ongelooflijk trots dat zij hiervoor een contract konden afsluiten met Di Marco Corrada uit Rome, de grondlegger van deze moderne Romeinse Pinsa.

Beide ondernemers hebben hun roots in de horeca. Adriano Raimondi startte op jonge leeftijd als veelbelovend pizzabakker en groeide uit tot een succesvol ondernemer met meerdere restaurants. Frans Hemmelder zette als 13-jarige zijn eerste stappen in de keuken van een gewaardeerd sterrenrestaurant en is momenteel een trotse zelfstandig supermarktondernemer.

Hun gemeenschappelijke passie voor gezond, maar vooral eerlijk én lekker eten bracht Adriano en Frans bij elkaar. Het leveren van alleen de allerbeste kwaliteit is voor beiden een absolute voorwaarde. Zij hebben de ambitie om de grootste leverancier van deegbodems te worden in Nederland, naast hun missie om de smaak van Italië opnieuw op de kaart te zetten. Met de Pinsa Romana voorop!

Onze missie

1

Kennismaking met Italiaanse culinaire traditie

Bij Raimondi’s serveren we de authentieke smaak van Italië. Onze Pinsabodems zijn gemaakt naar een oud Romeins recept.

2

De beste kwaliteit bieden

De Pinsa is het ideale tussendoortje, omdat er helemaal geen vetten en suikers in het deeg verwerkt zijn.

3

Aanbod eerlijke gezonde producten

Onze Pinsabodems zijn ook verkrijgbaar in een glutenvrije en multigranen variant.

4

Excellente service geven.

Onze versgebakken Pinsabodems worden altijd diepgevroren aangeleverd en zijn na aankoop meer dan 180 dagen houdbaar.

Gecertificeerde kwaliteit

Bij Raimondi’s Tradingzijn we er van overtuigd dat een product van hoge kwaliteit alleen gegarandeerd kan worden als het volgens strenge procedures wordt gemaakt en daarna volgens internationale normen is gecertificeerd. De Pinsa’s die door ons worden aangeboden, voldoen dan ook aan de strengste kwaliteitseisen. Ook onze grondstoffenleveranciers zijn verplicht aan deze voorwaarden te voldoen. Onze producent beschikt over de volgende certificeringen:

La Pinsa Romana:
de pizza van morgen.

Inloggen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nog geen account? Registreer je dan hier